Aktuellt / Ledigt jobb i Syd

Ledigt jobb i Grön Ungdom Syd

Sök tjänsten som ombudsperson för Grön Ungdom Syd

Grön Ungdom Syd är en distriktsorganisation inom Grön Ungdom, Miljöpartiets ungdomsförbund, som omfattar Skåne och Blekinge. Nu söker vi en ombudsperson som ska stötta distriktet i deras arbete.

Du kommer att vara anställd av Grön Ungdoms riksorganisation och arbetsledas av förbundets kanslichef. Arbetsplatsen är huvudsakligen Miljöpartiets kansli i Lund, där även Miljöpartiet Skånes anställda arbetar. Det är dock möjligt att arbeta från kansliet i Malmö och ibland på distans.

I tjänsten ingår framför allt att sköta distriktets ekonomi och att stötta styrelsen med att genomföra verksamhet för unga. Tjänsten innefattar ibland arbete på kvällar och helger.

Kvalifikationer
Rollen ställer krav på förmågan att arbeta strukturerat och att prioritera sitt arbete.
Du ska ha lätt för att ha och ta kontakt med människor och att kunna arbeta självständigt. Du har god organisatorisk förmåga och vågar tänka utanför ramarna. Erfarenhet av ekonomihantering är meriterande men inget krav, vi lär upp dig om det behövs. Det är viktigt för oss att du delar Grön Ungdoms värderingar och har förståelse för hur ideella organisationer fungerar.

Tjänsten är en tidsbegränsad anställning till 31 december 2022 med tillträde så snart som möjligt. Vi tillämpar 35h arbetsvecka och tjänsten är på 25 % som utgångspunkt, men vi diskuterar gärna möjligheten att arbeta mer under en period inför valet den 11 september. Fast lön enligt överenskommelse.

Så här ansöker du
Skicka CV och personligt brev senast 20 februari till lovisa@gronungdom.se. Vi kallar till intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor om tjänsten? Kontakta Lovisa Berglund, kanslichef Grön Ungdom på lovisa@gronungdom.se eller 070-732 58 61.