Om Grön Ungdom Dalarna

Vill du vara med och förändra världen?

Vi är en del av Grön Ungdom, som är Miljöpartiet de Grönas ungdomsförbund. Vi är en del av den globala gröna rörelsen, och arbetar för att förändra världen både på parlamentarisk nivå och genom aktioner och utomparlamentariska metoder.

Grön Ungdom är det enda ungdomsförbund som för samma politik som sitt moderparti, eftersom vi har inflytande på riktigt över Miljöpartiets politik.

Grön Ungdom är också det snabbast växande politiska ungdomsförbundet. Medan andra partier tappar medlemmar så ökar Grön Ungdom och Miljöpartiet. Varför? För att vi är framtidens rörelser, ingen armé i världen kan stoppa den idé vars tid är inne!

Det är här den gröna visionen spirar! Visionen om ett hållbart samhälle och en hållbar värld. En framtid där vi inte låter ett ekonomiskt system stå över livet och utnyttja människor, djur och natur till bristningsgränsen och bortom den. Häng med! Demokrati handlar om dig och mig och allas åsikter är viktiga, det är för våra fötter framtiden ligger. Så ta klivet!

Det är dags för dig att ta ett viktigt beslut. Ska du försöka förändra världen eller ska världen få förändra dig?

För bara 20 kronor kan du bli medlem i Grön Ungdom!

Gå gärna med i vår Facebookgrupp så hänger du alltid med i vad som händer. Vi har möten lite då och då i olika städer runtom i Dalarna som är öppna för alla, du är hjärtligt välkommen! Du kan också hålla koll på vårt kalendarium för att se när och var.

Vill du bli aktiv, eller har du idéer, synpunkter, önskemål eller klagomål – det är bara att kontakta oss! Vi anordnar gärna föreläsningar, diskussioner, läger, kurser, caféer, manifestationer, aktioner, bokbord, debatter, filmkvällar eller annat i din stad!

Håll också kolla på Grön Ungdoms rikskalendarium, det ordnas kurser runt om i landet där medlemmar kan lära sig olika saker. Kurserna kan handla om allt från djurrätt till hur man hanterar medier. Som medlem i Dalarna åker du på kurser helt gratis, allt ingår: mat, resa, uppehälle och skoj!

Kom med oss och förändra världen! Det är roligt och du behövs!

Latest news

Välkommen Andreas!

Säg hej och välkommen till Grön Ungdom Västs nya kampanjledare Andreas Hernbo! Han kommer jobba med vår utåtriktade verksamhet och kommunikation. Tveka aldrig att hör av dig till denna stjärna på: andreas.hernbo@mp.se eller 073-6215732.

Read more