Almedalen med grön ungdom

ÅK MED GRÖN UNGDOM TILL ALMEDALEN 2016!
Grön Ungdom Stockholm, Väst och Syd anordnar din resa till politikernas egna sommarparadis – Almedalsveckan på Gotland! Politikerveckan i Almedalen på Gotland är en av Sveriges största mötesplatser för opinionsbildare av olika slag. Ta chansen att få många intressanta möten, ny kunskap och nya perspektiv. Dessutom erbjuds en trevlig somrig miljö med många oförglömliga minnen och nya gröna vänskaper. Till skillnad från våra andra läger anordnar vi själva få egna aktiviteter utan deltar på de aktiviteter som andra organisationer anordnar under veckan. På Miljöpartiet de Grönas dag på fredagen förväntas alla delta.

BOENDE
Vi kommer att bo på Wisbygymnasiet på golvförläggning under hela veckan. Tänk därför på att ta med dig liggunderlag, sovsäck eller dylikt. Duschar kommer att finnas att tillgå på skolan.

INFORMATION & ANMÄLAN FÖR DIG I VÄST
Grön Ungdom Västs Almedalsläger kommer att pågå 2 juli– 9 juli. Vi reser med tåg till och från Stockholm, buss mellan Stockholm och Nynäshamn och färja mellan Nynäshamn och Visby. Väl i Visby sover vi på klassrumsgolv och därför
gäller det att ta med eget liggunderlag och sovsäck. Vi kommer tyvärr inte ha tillgång till kök på plats och därför erbjuder vi ingen mat, så varje deltagare stå själv för alla måltider. Det serveras dock en hel del gratis mat på de olika evenemangen under veckan.

Det är inte tillåtet för någon deltagare att någon gång under lägret inta alkohol. För deltagare under 18 år krävs målsmans godkännande för att få delta.

Lägret har en deltagaravgift på 500 kr. Sista anmälningsdag är den 10 april. Du anmäler dig via följande länk: http://goo.gl/forms/NeNWr48cIR

För mer information eller frågor, kontakta AnnaSofia på 0739159404 eller annasofia.alexandersson@mp.se

Share this article:

Tags:

Du som är medlem i Grön Ungdom Tvåstad är välkommen till Medlemsmöte onsdag den 19:e november. På mötet ska vi fyllnadsvälja en ledamot till styrelsen. Är du intresserad av att sitta i styrelsen kandiderar du direkt på mötet.

Tid: 18:00, 19:e november

Plats: Miljöpartiets lokal på Järnvägsgatan 14 i Trollhättan.

Du behöver inte anmäla dig och vi ersätter din reskostnad, spara biljett/kvitto.

 

Gå med i vår Facebook-grupp för att få information om allt som händer i lokalavdelningen: https://www.facebook.com/groups/64255044904/?ref=ts&fref=ts.

Share this article:

Tags:

Söndagen den 21/9 kommer unga synskadade och föreläser för oss.

 

Tid: 14.00-17-00
Plats: Partilokalen i Trollhättan

 

Vi bjuder på fika och ersätter eventuella resekostnader mot uppvisande av kvitto.

Vid frågor, hör av er på telefonnummer: 072-163 30 35

Share this article:

Tags:

Heta debatter, nya kunskaper och massa trevligt folk – glöm INTE att anmäla dig till årsmötet: https://t.co/4pN08ILbcA 💚 #grönu
Följ oss på Twitter