Årsmötet är Grön Ungdom i Stockholmsregionens högst beslutande organ och verkligen en chans för dig som medlem att påverka organisationen. Vi kommer att diskutera och besluta om vilken politik vi ska driva, vad vi ska ha för verksamhet och vilka som ska sitta i styrelsen och leda vår avdelning. Alla medlemmar är välkomna men ANMÄLAN KRÄVS!
 
Du behöver inte kunna något innan för att delta på årsmötet utan kan vara helt ny medlem. Allt du behöver veta kommer du att få lära dig på plats.
 
Vill du skicka in förslag om hur vår organisation ska förändras?
Skicka motionerna senast 18/2 till gusr@mp.se
Tips på hur du skriver en motion hittar du här: https://goo.gl/31b4v8 och så kan du kontakta jacko.nilsson@mp.se för hjälp.
 
Temat för årets årsmöte är 10 000. Efter årsmötet är du välkommen på vår 10 000-fest för att fira att Grön Ungdom i Stockholmsregionen nu är 10 år och har 1000 medlemmar!
 
NÄR: lördag 11 mars kl 9-17.
VAR: Folkuniversitetet, Kungstensgatan 45 i Stockholm.
KONTAKT: jacko.nilsson@mp.se
ANMÄLAN: https://goo.gl/x6UTrU, anmäl dig senast 3/3.
 
10 000-festen sker efter årsmötet från kl 18:00 i lokal som meddelas senare.
MEDLEMSKAP
Kom ihåg att du måste vara medlem för att få rösta på årsmötet!
 
Psst: Glöm inte att förnya ditt medlemskap gratis för 2017! Alla medlemskap går ut varje år så förnya genom att skicka “gumedl + 12-siffrigt personnummer + mejl” till 72980.
Vi har för närvarande fel på vårt autosvar så du kan komma att få ett felmeddelande men ditt medlemskap har blivit förnyat i alla fall.
 
DAGORDNING OCH HANDLINGAR:
Här hittar du en massa bra information inför årsmötet och det är också här alla handlingar kommer komma upp sen: https://goo.gl/kWGL9k
KANDIDERA:
Är du intresserad av ett uppdrag inom organisationen? Här finns de uppdrag du kan kandidera till och info om hur du gör. Kandidera senast 12/2. https://www.facebook.com/events/227102357748818/
 
TILLGÄNGLIGHET:
I Lokaler på Kungstensgatan 45 finns rymliga hissar mellan plan 1-6. Det finns också två större toaletter utmärkta “handikapptoaletter”. Automatisk dörröppnare finns till ingången närmast Drottninggatan. Hörslinga finns i plenum liksom mikrofoner. Har du frågor om tillgängligheten kan du mejla jacko.nilsson@mp.se eller direkt@folkuniversitetet.se.
Den fysiska tillgängligheten i fest-lokalen kommer vara god, det kommer att gå att använda rullstol eller liknade för att komma in och ta sig runt.
 
ÅLDERSTAK:
Alla medlemmar, alltså upp till 28 år har rätt att delta på årsmötet.

Share this article:

Tags:

Är du duktig på att engagera andra och vill du vara med och utveckla den gröna rörelsen tillsammans med oss? Då kanske du är vår nya Kampanjledare!

Vi söker dig som är engagerande, utåtriktad och initiativtagande. Som både kan jobba självständigt och i samarbeten. Självklart ska du också dela Grön Ungdoms värderingar!

I arbetsuppgifterna ingår:

  • att planera och förbereda, men också utföra utåtriktade aktiviteter. Detta innebär att du ska vara bekväm med att dels värva nya medlemmar till organisationen och även kunna motivera och samordna befintliga medlemmar för värvning.
  • administrativa uppgifter, däribland enklare ekonomihantering.
  • kommunikativt arbete på sociala medier.
  • stötta styrelsen för Stockholmsregionen.

Se hela annonsen här!

Share this article:

Tags:

Prao på GUSR

Vecka 40-41 har vi på Grön Ungdom i Stockholmsregionen en Prao på kansliet. Här kommer en presentation:

Hej!

Jag heter Lovisa, är 14 år och går i nian på Torsviks skola. Den kommande två veckorna kommer jag praoa hos Jacko på Miljöpartiets partikansli. Jag kommer bland annat besöka riksdagen, planera studiecirklar och hjälpa till med diverse administrativa uppgifter. Jag ser väldigt mycket fram emot att lära mig mer om grön politik och få arbetslivserfarenheter.

Share this article:

Tags:

Dåd som det i Sthlm idag begås för att sprida panik, hat och rädsla. Vi måste fortsätta hålla ihop. Våra tankar är med offer och anhöriga❤
Följ oss på Twitter