Den 22-24 augusti anordnar Grön Ungdom valupptakt i Kungälv, utanför Göteborg. Över 200 gröna ungdomar kommer att samlas för att kicka igång slutspurten av valrörelsen. Det kommer att vara coola seminarier, tal av gröna förebilder, hemliga gäster, fest och en otrolig pepp eftersom det då är tre veckor kvar till regeringsskiftet!

Region Öst har 25 platser, vilka har delats upp mellan de olika länen. Lokalavdelningarna Norrköping och Linköping har därför 5 platser att fylla. Regionen kommer att betala deltagaravgiften och där ingår mat, boende och resa. Intresseanmälning ska ske till Ellinor Sundberg på 0723 11 62 33, ellinor.sundberg@mp.se eller genom Facebook-kontakt. Vid stort intresse kommer platserna att lottas ut, vilket betyder att du inte är garanterad en plats genom anmälan. Intresseanmälningen ska skickas senast torsdag 12 juni. Under söndagen 15 juni meddelas vilka som fått platserna.

OBS! Vi har skärpt våra regler angående avanmälning! Läs igenom följande information innan du anmäler dig. Vi kommer att höra av oss under söndagen till de som fått platserna, och då har du sista chansen att tacka nej till platsen utan kostnad. Efter det kommer det att utgå en avgift vid avanmälning:

  • För avanmälan till och med sista anmälningsdatum, 23/6, utgår en avgift på 150:-.
  • För avanmälan efter sista anmälningsdag, 23/6, utgår full avgift på 500:-.
  • Faktura för avanmälan skickas direkt till deltagaren.
  • Deltagare är alltid ansvarig för sin deltagaravgift även om annan fakturamottagare uppges i anmälan. Region Öst kommer alltså inte att betala deltagaravgiften för avanmälda om avanmälan sker efter 15/6.
  • För deltagande krävs ett aktivt medlemskap i Grön Ungdom senast den 23/6.

 

Vid frågor kontakta Ellinor via ovanstående kontaktinformation.

Share this article:

Tags:

I år hålls Almedalsveckan i Visby mellan 29 juni och 6 juli. Grön Ungdom har ordnat med sovplats i en skola för intresserade medlemmar. Region Öst har i nuläget 5 platser till vårt förfogande och vi vill veta vilka som är intresserade av att åka. Vi kommer att stå för kostnaden för sovplatsen, men resa och mat bokas och betalas på egen hand av de deltagande. Under veckan får deltagarna själva ta ansvar för sin vistelse och utnyttja tillfället till att gå på seminarier, tal och allt annat spännande som händer under Almedalsveckan. Grön Ungdom kommer själva att anordna några aktiviteter under veckan, mer info om vad det handlar om kommer inom kort. För mer information om själva Almedalsveckan finns på www.almedalsveckan.info/

Intresseanmälning av sovplats ska ske till Ellinor Sundberg på 0723 11 62 33, ellinor.sundberg@mp.se eller genom Facebook-kontakt. Vid stort intresse kommer platserna att lottas ut, vilket betyder att du inte är garanterad en plats genom anmälan. Intresseanmälningen ska skickas senast torsdag 12 juni. Under söndagen 15 juni meddelas vilka som fått sovplatserna.

Vid frågor kontakt Ellinor via ovanstående kontaktinformation.

Share this article:

Tags:

15,4 % gör oss till det näst största partiet i Sverige i EU-valet. Dessutom blev vi största parti i både Stockholm, Göteborg, Lund och Uppsala. Det har lett till en fördubbling av inflytande, från två till fyra mandat i parlamentet.

 

 

 

Share this article:

Tags:

Grattis till våra nya språkrör: Neira Kahrimanovic och Jonatan Rundqvist!
Följ oss på Twitter