Höstläger!

höstläger16

Nu är det äntligen dags att kicka igång hösten med Grön Ungdom Västs höstläger!

Vi kommer att helgen den 7-9 oktober kommer vi att samlas på Sjöviksgård (30 min norr om Göteborg) för att lyssna på fantastiska föreläsare, workshopa, träffa nya vänner och prata en massa politik! Utbildningarna på lägret kommer rikta sig både till dig som är helt ny eller lite mer erfaren inom förbundet. Vi kommer inom kort att uppdatera med vilka stjärnor som kommer och föreläser, så stay tuned.

Deltagande på höstlägret är kostnadsfritt och Grön Ungdom Väst kommer stå för resor, mat och logi för 40 deltagare från Västra Götaland, Värmland och Halland.

Anmäl dig här https://goo.gl/forms/FoEwF7t2FanFCZBJ3 senast den 30:onde september för att inte missa detta fantastiska event! Vi kommer uppdatera löpande om hur många platser det finns kvar.

Frågor? Kontakta våra anställda Andreas eller AnnaSofia på gu.vast@mp.se , 073-6215732 eller 0739159404.

 

Share this article:

Tags:

BREXIT-VALVAKA!

brexit
Torsdagen 23 juni röstar Storbritannien om ifall landet ska vara kvar i eller lämna den europeiska unionen. Grön Ungdom Göteborg bevakar folkomröstningen tillsammans! Vi tittar
igenom vad valet egentligen handlar om, vilka argument de olika sidorna i debatten har och hur opinionsmätningarna ser ut inför valet. Dessutom godfika och mycket trevligt sällskap medan vi tittar på valet på TV!

VAR? Ekelundsgatan 4, Göteborg
NÄR? Torsdag 23 juni kl. 20:00
KONTAKT: Rebecka Forsberg 070 203 61 27

In English: Grön Ungdom Göteborg watches the “Brexit” referendum of Great Britain, where Britons decide on whether or not to remain in the European Union.

Syntolkning: Texten “Brexit-valvaka” och Grön Ungdom Göteborgs logga ovanpå en bild av EU-flaggan.

KANSLIETS TILLGÄNGLIGHET:
Kansliet ligger på fjärde våningen i ett kontorshus. Ytterdörren har ingen automatisk dörröppnare, men vid begäran i porttelefonen kommer någon ner och hjälper till. Tröskeln in är 3 cm hög, och de smalaste dörrarna är de till hissen och in till kansliet, båda 70 cm breda. Hissen är 110 cm djup. Väl inne på kansliet är ytorna öppna och relativt tillgängliga. Badrummet har måtten 170×180 cm men toaletten saknar armstöd. Vi har tyvärr ingen mikrofon eller hörselslinga, men anstränger oss gärna extra för att tala tydligt. Ge oss gärna förslag på hur vi kan bli bättre och utvecklas för att vara tillgängliga för så många som möjligt!

Share this article:

Tags:

Andreas Hernbo

Säg hej och välkommen till Grön Ungdom Västs nya kampanjledare Andreas Hernbo! Han kommer jobba med vår utåtriktade verksamhet och kommunikation. Tveka aldrig att hör av dig till denna stjärna på: andreas.hernbo@mp.se eller 073-6215732.

Share this article:

Tags: