Medlemsföreningar

Våra medlemsföreningar finns till för att stärka våra medlemmar i sakpolitiska frågor och för att öka möjligheterna att engagera sig på flera olika sätt inom Grön Ungdom. En medlemsförening fokuserar på en politisk fråga och bedriver sin verksamhet utifrån den frågan. Tillskillnad från våra lokal och regionavdelningar är medlemsföreningarna inte geografiskt bundna, utan den mesta av aktiviteten i förening sker digitalt.

I dagsläget finns det fyra olika medlemsföreningar som är igång – och alla fyra bedriver olika verksamheter. Medan exempelvis medlemsföreningen grön ekonomi nu fokuserar på att genomföra digitala studiecirklar så fokuserar medlemsföreningen migration på att genomföra regionala utbildningshelger runt om i landet.

Känner du att det saknar någon medlemsförening?
Inga problem!

Tanken med medlemsföreningarna är att det hela tiden ska startas upp nya, allt efter intresse från medlemmarna. Har du en politisk sakfråga som du brinner för och skulle vilja arbeta mycket med? Tveka då inte att höra av sig till fs@mp.se – så hjälper förbundsstyrelsen dig att komma igång med arbetet.

Calendar

  • GUSR Träff för nya medlemmar

  • GUSR Träff för nya medlemmar

Latest news

Vårt rikskansli söker projektledare!

Just nu söker vi en positiv och inlyssnande projektledare som vill vara en central del av valrörelserna 2018 och 2019. Du leder och utvecklar politisk och organisatorisk verksamhet inom Grön Ungdoms riksorganisation. Tjänsten är en heltidstjänst med 35 timmarsvecka. Mer […]

Read more